We komen weer naar je toe!

24-04-2024

Het waterschap heeft met overheden, (eilander-)organisaties en bewoners de alternatieven voor het versterken van de dijk en delen van de duinen verder uitgewerkt. Ook waren er aanvullende onderzoeken. Op woensdagavond 5 juni presenteren we het concept voorkeursalternatief en toekomstbeeld.

PRESENTATIE CONCEPT VOORKEURSALTERNATIEF EN TOEKOMSTBEELD

woensdag 5 juni 20.00 uur - Cultureel Centrum De Stag
Tijdens deze avond presenteert Wetterskip Fryslân het concept voorkeursalternatief. Ook wordt het ontwikkelde concept toekomstbeeld gepresenteerd met als centrale vraag: “Hoe laten we ons eiland meebewegen met de invloeden van de natuur?”. Daarnaast vertelt Provincie Fryslân over de aanvullende plannen voor het eiland en hoe die zich tot elkaar verhouden. 

Programma

  • 19.30 uur - 20.00 uur - Inloop met koffie en thee
  • 20.00 uur - 21.30 uur - Presentatie
  • 21.30 uur - 22.30 uur - Ruimte om met elkaar in gesprek te gaan

Het is niet nodig om je op te geven voor deze avond. 

FIETSTOCHTEN

dinsdag 4 juni 20.00 uur & donderdag 6 juni 10.00 uur
Startpunt: Informatiecentrum Het Baken

Het waterschap laat je graag in het gebied zien wat het concept voorkeursalternatief concreet betekent. Fietsend langs verschillende punten op het eiland vertellen we je over de mogelijke veranderingen per locatie. Ga je mee?

Geef je op door een mail te sturen naar 1eilaun@wetterskipfryslan.nl met de gewenste datum, het aantal personen en of je een fiets nodig hebt. De fietstocht duurt ongeveer anderhalf uur. 

STRÚNMARKTEN

juli & augustus
Ook deze zomer staat 1EILAUN weer op de jaarlijkse Strúnmarkten om met jou in gesprek te gaan. De data waarop we aanwezig zijn volgen later.

Afbeeldingen

Contact

Algemeen: 058 292 22 22
Persvragen 058 203 06 06

Bezoekadres
Fryslânplein 3
8914 BZ Leeuwarden

www.wetterskipfryslan.nl

Overige contactinformatie

 

 

            

Cookie-instellingen