Doe je mee?

Over het selectieproces

Wil je meedenken over de toekomst van het waterwerk? Meld je aan voor de selectiedag op 19 oktober en upload jouw creatieve motivatie! 

 

{"tabBasic":{"type":"events","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-folder","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"254596"},"layout":{"showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":true,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

What's in it for me?

Doe ervaring op in een bestuurlijke omgeving, vergroot je netwerk, volg inspirerende sessies en workshops, werk aan je persoonlijke ontwikkeling én breid je cv uit!

'veilig, voldoende en schoon water zijn niet meer vanzelfsprekendend'

Zo doe je mee

Meedenken en beslissen over de toekomst van het waterwerk? Meld je aan voor de selectiedag en upload jouw creatieve motivatie! 

Aanmelden selectiedag

 

 

Contact

Algemeen: 058 292 22 22
Persvragen 058 203 06 06

Bezoekadres
Fryslânplein 3
8914 BZ Leeuwarden

www.wetterskipfryslan.nl

Overige contactinformatie

 

 

            

Cookie-instellingen